Dr. Lucian Fodor

TRATAMENTUL TRANSPIRATIEI EXCESIVE

Transpiratia excesiva (Hipertranspiratia) are in principal doua forme, acea sezoniera si acea emotiva. Transpiratia excesiva afecteaza in principal axila (subsuorile), mainile si picioarele. O metoda eficienta de tratament este de a folosi o substanță care actioneaza local blocand glandele sudoripare; acestea fiind raspunzatoare de hipertranspiratie. Aceasta este o manopera minim-invaziva prin care solutia se injecteaza in pielea zonei ce urmeaza a fi tratata. Procedura se efectueaza in cabinet si nu necesita spitalizare. Dupa interventie este recomandat sa nu se maseze zona respectiva pentru 1-2 zile. Efectele incep sa apara in citeva zile si se mentin timp de citeva luni.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră