Dr. Lucian Fodor

RECONSTRUCȚIA DE SÂN

Reconstructia de san se adreseaza pacientelor care au avut partial sau total (mastectomie) indepartat sanul. Cel mai frecvent aceste proceduri de excizie sunt efectuate pentru a trata cancerul mamar. Absenta sanului are un impact psihologic negativ asupra pacientelor.

Exista diferite procedee de reconstructie mamara. Unele folosesc tesutul propriu (grasime de la nivelul abdomenului sau feselor) in timp ce altele folosesc implant sau expander de tesut. Alegerea metodei depinde de dorinta pacientei, de dimensiunile sanului contralateral si de masuratorile toracelui si sanului. La consultatie dupa o evaluare completa o sa fiti sfatuita care procedura este mai potrivita. Dupa reconstructia sanului se poate efectua la cateva luni reconstructia de mamelon si de areola.

 

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră