Dr. Lucian Fodor

Urmăriți-ne pe facebook

Recomandări

"...am simtit ca isi da cu adevarat interesul, mi-a transmis de la bun inceput ceva, nu stiu, pur si simplu am simtit ca dansul trebuie sa ma opereze [...] A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si vi-l recomand cu mare caldura pe Dr. Lucian Fodor !!!"

sursa

 

"Pe baietelul meu l-a operat domnul doctor Lucian Fodor,specialist in microchirugie si chirurgie plastica, Clinica de chirurgie nr.1 din Cluj Napoca, si il recomand cu multa caldura."

sursa

 

"Buna, in urma cu 6 luni m-am operat la domnul Dr. Lucian Fodor pe care il recomand cu multa caldura. Este un adevarat artist, un chirurg de exceptie. La o saptamana dupa ce mi-a luat atela si mi-am vazut nasucul, mi-au dat lacrimile de bucurie si nu-mi venea sa cred ca sunt eu,intr-adevar o schimbare radicala la care nici nu visam, eu ma asteptam doar la o mica imbunatatire, nu credeam ca sunt posibile miracolele. Dupa parerea mea, este cel mai bun chirurg din Romania, fara exagerari avand in vedere experienta dansului in strainatate. Inainte de operatie m-am documentat f mult si am vizitat toate site-urile de profil, am vazut rezultatele multor chirurgi,insa singurul care m-a convins a fost domnul Dr. Lucian Fodor care face niste nasucuri perfecte... Sa fiu sincera,la inceput imi era foarte frica de aceasta operatie, iar opiniile negative de pe forum-uri ma faceau de fiecare data sa dau inapoi, ma gandeam ca ma asum unui risc prea mare si poate n-o sa fiu multumita de rezultat,insa cum de mica aveam mari complexe,am decis totusi sa incerc si acum sunt fff fericita. Multumesc din suflet domnului Dr Lucian Fodor!!!"

sursa

 

"Buna...cu ceva vreme inainte mam hotarat sa ma operez la nas (rinoplastie)!!!pentru mine sincer a fost un vis de mic copil,tot timpul am avut accest complex si intro zi cum treceam prin iulius mall vedeam adesea un nasuc operat de Domnul Doctor Fodor!si am trecut de cateva ori dar mereu ma opream la poza afisata de dansul in mall....asa ca mi-am luat inima in dinti si am pus mana pe telefon mam programat si tot o data am decis impreuna cu Domnul Doctor ce este de facut...Ma operat!!!A fost o experienta pe care o doresc tuturor....azi am fost la dansul si mi-a scos nasucul din ''ghips''!!!De ore intregi ma uit in oglinda....Sunt frumoasa!nu ma doare nimic si ma simt excelent...Lasanduma pe mana accestui medic a fost ceea mai buna idee avuta vreodata deoarece eu m-am dus si foarte mult pe instinct,citisem de multi medici inaintea dansului dar niciodata nu am avut tragerea de a ma duce la vreunul!Concluzia mea...ceea ce face Domnul doctor e facut cu pasiune si bun gust,multa munca si implicare fapt pentru care eu o sa ii multumesc mereu...Astazi am iesit pe usa spitalului plangand de fericire....Sunt fericita iar reusita accestui medic imi va da multa incredere in mine de azi inainte!Va multumesc Domnule Lucian Fodor...Cu stima si respect Ana -maria,Ilea"

sursa

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră