Dr. Lucian Fodor

Îngroşare penis

Acest tip de procedură se adresează pacienţilor care doresc o îngroşare a penisului. Trebuie ţinut cont că în medie circumferinţa creşte cu 1.5 - 2 cm. Înainte de efectuarea procedurii este important ca pacientul să aibă un echilibru psihic foarte bun.

La consultaţie se evaluează atât penisul cât şi zonele de învecinătate. Există persoane care au un exces de grăsime deasupra penisului şi efectuarea concomitentă a liposucţiei în această zonă îmbunătăţeşte aspectul.

Cea mai frecventă metodă care se foloseşte este injecţia de grăsime proprie. Folosind canule speciale se recoltează grăsime proprie (de pe abdomen, coapse sau fese). Aceasta se purifică şi celulele tinere se injectează sub pielea penisului. Astfel se produce o redistribuţie uniformă care creşte circumferinţa lui.

Procedura se efectuează în anestezie generală iar spitalizarea este de o zi. Duşul este permis începând de a 2-a zi. Este important ca pacientul să evite cât poate de mult erecţiile. Contactul sexual nu este permis 5-6 săptămâni după procedură. Recuperarea este rapidă. Există şi alte metode de îngroşare cum ar fi: injecţia de substanţe tip Macrolene, plasarea unor substituenţi de derm (tip Alloderm) sau a unor grefe de derm şi grăsime.

La consultaţie după ce veţi fi examinat veţi primi toate sfaturile despre tehnica cea mai potrivită.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră