Dr. Lucian Fodor

Implantul de testicol

Acest tip de procedură se adresează pacienţilor care din anumite motive nu au unul sau ambele testicole. Lipsa lor poate să fie datorită necoborârii în scrot în copilărie, torsiunii sau după extirparea unor tumori. Exista studii care arată efectul psihologic benefic în ceea ce priveşte această operaţie.

Implanturile de testicol sunt confecţionate din silicon medical. Procedura se poate efectua în anestezie generală sau locală cu sedare. Există diferite mărimi iar cea mai potrivită se alege după efectuarea măsurătorilor locale. Plasarea lor se face printr-o incizie în porţiunea superioară a testicolelor. Se creează buzunarul implantului iar acesta apoi se introduce. Firele ce se folosesc la închidere sunt resorbabile. Recuperarea este foarte rapidă iar spitalizarea este de câteva ore până la o zi în funcţie de tipul de anestezie ales.

Mai multe informaţii despre procedură şi recuperare veţi primi la consultaţie după evaluare.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră