Dr. Lucian Fodor

Corectarea ridurilor

Ridurile sunt urmarea procesului de îmbătrânire a pielii. Ele sunt mai proeminente în zonele implicate în expresivitatea facială şi sunt adâncite de expunerea la soare, fumat, deshidratare, anumite medicamente precum şi de alţi factori. Deşi sunt riduri care dau o notă de unicitate feţei şi contribuie la exprimarea emoţiilor, alte linii ale feţei transmit o emoţie negativă atunci când nu este cazul. Majoritatea persoanelor care solicită tratament medical pentru riduri doresc ca imaginea externă să reflecte frumuseţea interioară (şi nu vor să fie percepuţi ca find obosiţi, nervoşi sau plictisiţi atunci când sunt echilibraţi şi fericiţi).

Terapia ridurilor include modificări comportamentale precum oprirea fumatului, dietă şi hidratare adecvată, protecţie împotriva razelor de soare şi folosirea cremelor topice farmaceutice. Rezultate imediate se observă însă după o interveţie de face-lift sau după procedeul de umplere a ridurilor sau slabire a muschilor ce produc ridurile.

Substanţele de umplere pentru riduri sunt potrivite pentru persoane active, sănătoase care au linii fine. Ridurile de la nivelul frunţii, glabelei (zona deasupra nasului) se estompează foarte bine după umplere. De asemenea, ridurile din partea externă a ochiului, colţul gurii, si de la nivelul gâtului răspund bine la acest tip de tratament.

În timpul consultaţiei veţi avea oportunitatea să precizaţi care sunt ridurile pe care doriţi să le atenuaţi şi care este expresia pe care doriţi să o aveţi. Vi se vor explica avantajele şi dezavantajele fiecărui tip de substanţă de umplere şi costul fiecărei proceduri. Preţul depinde de tipul de substanţă care este folosit şi cantitatea necesară. Veţi avea ocazia să corectaţi ridurile în cadrul aceleaşi şedinţe. Spitalizarea nu este necesară. Aspirina şi medicamentele care afectează coagularea sângelui ar trebui oprite cu câteva zile înaintea intervenţiei. Procedura constă în injecţii mici care se administrează în muşchii mimicii. Ridurile sunt estompate deoarece se reduce semnificativ activitatea muşchilor. Întreaga procedură durează aproximativ 10 minute. După terminarea terapiei vă puteţi continua activitatea fără întrerupere.

Rezultatele sunt evidente după 2-3 zile. Persoanele care suferă de dureri cronice de cap pot avea o ameliorare a simptomatologiei. Efectele durează între 4 şi 6 luni. Pentru a menţine efectul dorit şi după această perioadă este necesară repetarea injecţiei.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră